Hoppa till innehållet

Köpvillkor

Svantes Vilt & Bär AB följer gällande lagstiftning vid distanshandel via internet. Alla priser är inkl. moms och totalpriset i kassan är inkl. frakt. Leverans endast inom Sverige.

För att handla på svantesvilt.se måste du vara myndig och ha rätt att ingå avtal.

 

Orderbekräftelse, ändring och avbokning av order

 
Orderbekräftelse

När Svantes har mottagit din order skickas en orderbekräftelse per e-post till dig.

Ändring och avbokning av order

Det går bra att ändra eller avboka din order så länge den finns kvar i Svantes besittning och kontroll. Då är det även möjligt att få pengarna tillbaka. Om din order hunnit skickas går den inte att ändra eller avboka. 

 

Leverans

Vi skickar ordrar i början på veckan. Detta för att säkerställa att ditt kött kommer fram till dig så fort som möjligt, utan att ligga på postterminal över helger och röda dagar. Det innebär att en beställning som görs på en onsdag kan komma att skickas först veckan efter.

Frakt

Pris för frakt är 79kr. 

 

Reklamation, retur och ångerrätt

 

Reklamation och retur

Om det enligt bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932) är fel på en vara så har du rätt att reklamera den inom tre år på grund av felet. Reklamation ska ske snarast efter att felet upptäcktes.

Om en vara är felaktig kommer du att krediteras motsvarande varans värde eller få varan omlevererad om det inte innebär en oskälig kostnad för Svantes.

Vid betalning med kort kommer kreditering vid fel på någon vara att ske till samma kort som uppgavs vid order. Vid betalning med faktura kommer kreditering att ske av Klarna.

Kontaktuppgifter finns på svantesvilt.se och på orderbekräftelsen.

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från leverans av varan (”Ångerfristen”). Sådan ångerrätt gäller dock inte för livsmedel.

 

Personuppgifter

 

Svantes behandlar dina personuppgifter i samband med köpet. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på svantesvilt.se/sv/integritetspolicy. Beroende på val av betalning kan även Klarna komma att behandla Dina personuppgifter enligt sina villkor.

Kontakt

Svantes når du på telefon 0928-100 50, e-post info@svantesvilt.se eller postadress Edeforsvägen 73, 960 24 HARADS.

Org.nr 556663-2294.

 
By Formsmedjan. Powered by Yago