Hoppa till innehållet

Svantes Bistro & Café

 

Nästa steg i vår utveckling

Sommaren 2022 öppnade Svantes Vilt & Bär en ny mötesplats i Edeforsbygden.

Målet var att skapa ett unikt och behövligt besöksmål i en gammal anrik cafélokal som stått tom länge i centrala Harads.

Byggnaden ägs av en av våra delägare, Juan Handal. Svantes Vilt & Bär har som hyresgäst valt att satsa på att bygga upp en ny verksamhet här som ett nytt steg i vår utveckling och historia och en plats att visa och använda våra produkter. Framförallt gjorde vi det som en satsning för vår by och bygd.

 

 

Kom och hälsa på!

Vi är väldigt glada för det mottagande vi fått och har många fler utvecklingsidéer på vår lista.

Kvalitetsråvaror från oss

Kom och hitta våra populära meny-nyheter på vår egen mötesplats Svantes Bistro & Café här i Harads.

Suovas- eller älgburgare på grillen

Vad gör det att surströmmingen är slut när det finns vilt och bär? Låt oss inspirera dig!

Tradition och Hälsa

Vi på Svantes Vilt är stolta över att få vara det naturliga ledet mellan naturen och din goda måltid. 

Svantes Bistro & Café ligger

... längs promenadstråket mellan de internationella turistanläggningana Arctic Bath och Treehotel. Harads i sin tur ligger strategiskt mellan kust och fjäll och de båda världsarven Gammelstad och Laponia. Målsättningen är att med huset som besöksmål nå besökare från hela världen som kommer till Harads, men också skapa en mötesplats för oss som lever och verkar här, och en interaktion med tillresta besökare.

Vi har använt oss av lokala professionella medarbetare inom allt från design till ljussättning och hantverksinsatser, och har försökt hitta ett uttryck som tilltalar både bybor och highendturister, med avstamp i husets och företagets historia men ändå modernt och nytänkande.

Vi har många utvecklingsidéer och använder givetvis våra egna kvalitetsprodukter i menyer och recept. Hittills har vi bara påbörjat vår nya resa och växer sakta med att fylla konceptet med nya grepp. Fortsättning följer.

Satsningen har delfinansierats av Regionala Jordbruksfonden för landsbygdens utveckling. Det är vi mycket tacksamma för. Följ gärna Svantes Bistro & Cafés Svantes Bistro & Café | Facebook för aktuella uppdateringar om meny, events med mera. För bokning och information, kontakta den ansvariga personalen direkt på 0928-70 30 60 eller svantesbistrocafe@gmail.com.

 

Delfinansierats av Regionala Jordbruksfonden för landsbygdens utveckling

 

By Formsmedjan. Powered by Yago